Consell assessor

Marta Buchaca
Membre del Consell Assessor de la I edició del Congrés. Dramaturga, guionista i directora teatral.
Espanya
Xavier Fina
Membre del Consell Assessor de la I edició del Congrés. Consultor cultural.
Espanya
Eva García
Membre del Consell Assessor de la I edició del Congrés. Experta en acció artística comunitària.
Espanya
Judit Martínez Gili
Membre del Consell Assessor de la II edició del Congrés. Espectadora convidada a la I edició del Congrés. Membre de Novaveu.
Espanya
Joan Morros
Membre del Consell Assessor de la I edició del Congrés. Membre d’El Galliner i programador del Teatre Kursaal de Manresa.
Espanya
Luca Ricci
Membre del Consell Assessor de la II edició del Congrés. Espectador convidat a la I edició del Congrés. Impulsor del projecte europeu Be SpectACTive i director artístic del festival Kilowatt.
Itàlia
Marta Turu
Membre del Consell Assessor de la I edició del Congrés. Espectadora teatral i sòcia del TRESC – Comunitat de Cultura.
Espanya

Organitzador

Àfora Focus
Àfora és l’àgora del Grup Focus, un àmbit de reflexió i activitats que, prenent com a base la vivència escènica, té l’ànim d’incidir en la vida artística, cultural i social, al territori de la nostra influència.
Espanya
Pepe Zapata
Comissari del Congrés. Expert en públics de la cultura, Director de Relacions Corporatives del Grup Focus.
Espanya

Participa!

Vols formar part del grup de 50 espectadors convidats a la II edició de 2024?

Et consideres espectadora o espectador d’arts escèniques? Participes activament en projectes o experiències de participació dels públics en el fet teatral? Creus que la teva aportació pot ser diferencial i valuosa per altres espectadors com tu i per a la comunitat teatral? Vols col·laborar en la definició de continguts del Congrés?


Presenta la teva candidatura com a espectador o espectadora perquè et convidem a la II edició del Congrés Internacional d’Espectadors de Teatre.

Omple el formulari

En el cas que et seleccionem, et convidarem a participar en el precongrés (grup de treball virtual sobre espectadors teatrals) i en el congrés presencial a Barcelona (18 – 20 de novembre de 2024), dels quals l’organització assumiria els costos relacionats amb el teu viatge, allotjament i despeses de l’estada.