Cinthia Arrebola
Espectadora convidada a la I edició del Congrés. Integrant del projecte Salas de Urgencia de Mèrida.
Mèxic
Antonella Broglia
Experta convidada a la I edició del Congrés. Publicista, promotora cultural, formadora, conferenciant, presentadora de televisió i actriu experta en comunicació política, oratòria i emprenedoria i innovació social.
Espanya
Toni Jodar
Expert convidat a la I edició del Congrés. Ballarí, coreògraf, mestre i codirector d’Explica Dansa.
Espanya
Judit Martínez Gili
Membre del Consell Assessor de la II edició del Congrés. Espectadora convidada a la I edició del Congrés. Membre de Novaveu.
Espanya
Pablo Mascareño
Espectador convidat a la I edició del Congrés. Membre d’AETAE – Asociación Argentina de Espectadores de Teatro y Artes Escénicas.
Argentina
Rosa Paseggi
Espectadora convidada a la I edició del Congrés. Narradora oral, integrant del Club de Lectors Extrems i de l’Escola d’Espectadors d’Uruguai.
Uruguai
Luca Ricci
Membre del Consell Assessor de la II edició del Congrés. Espectador convidat a la I edició del Congrés. Impulsor del projecte europeu Be SpectACTive i director artístic del festival Kilowatt.
Itàlia
Argelia Estefani Rojas Muñoz
Espectadora convidada a la I edició del Congrés. Integrant del projecte ACAET – Artes Cooperativas de Activación Escénica Transdisciplinaria.
Xile
Tara Seničić
Espectadora convidada a la I edició del Congrés. Participant al projecte “I wanna go to the theatre”.
Sèrbia
Laura Szabó
Espectadora convidada a la I edició del Congrés. Participant al projecte Young Europe vinculat a ETC – European Theatre Convention.
Hongria

Participa!

Vols formar part del grup de 50 espectadors convidats a la II edició de 2024?

Et consideres espectadora o espectador d’arts escèniques? Participes activament en projectes o experiències de participació dels públics en el fet teatral? Creus que la teva aportació pot ser diferencial i valuosa per altres espectadors com tu i per a la comunitat teatral? Vols col·laborar en la definició de continguts del Congrés?


Presenta la teva candidatura com a espectador o espectadora perquè et convidem a la II edició del Congrés Internacional d’Espectadors de Teatre.

Omple el formulari

En el cas que et seleccionem, et convidarem a participar en el precongrés (grup de treball virtual sobre espectadors teatrals) i en el congrés presencial a Barcelona (18 – 20 de novembre de 2024), dels quals l’organització assumiria els costos relacionats amb el teu viatge, allotjament i despeses de l’estada.